• Software testen vanuit Suriname

  Besparen op de kosten voor testtrajecten?Zijn de kosten van uw testtraject te hoog? Lijkt het niet mogelijk om pieken in een testtraject op te vangen waardoor de implementatie vertraagd wordt? Is communicatie in uw uitbestede project een probleem vanwege taal- en cultuurverschillen? Denkt u bij het uitbesteden van test-trajecten ook alleen aan grote organisaties? De uitbesteding van uw testactiviteiten naar Suriname biedt hiervoor DE oplossing. Wel de kwaliteit en de flexibiliteit, maar niet de bijbehorende hoge kosten en de negatieve gevolgen op de planning. Deze interessante aspecten van een dergelijk uitbestedingstraject gelden ook voor kleinere organisaties of projecten. Misabi Testmanagement biedt deze dienstverlening al weer geruime tijd aan op de Nederlandse markt.

  Gecontroleerd uitbestedenOpdrachtgevers kunnen op een unieke manier besparen op de kosten van het testtraject door testactiviteiten uit te besteden naar Suriname. Sinds begin 2008 is er een vestiging van Misabi Testmanagement in Paramaribo van waaruit verschillende testactiviteiten worden uitgevoerd voor o.a. Nederlandse opdrachtgevers. Het is mogelijk om totale testprojecten of delen van uw testproject in Suriname onder te brengen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen het voorbereiden en specificeren van testactiviteiten aan ons uit te besteden, maar ook om, afhankelijk van het type applicatie, de uitvoering van het testen geheel of gedeeltelijk naar Suriname te verplaatsen. Voor het uitbesteden van de werkzaamheden kunnen veel verschillende werkvormen worden gekozen. Het is mogelijk om op basis van een projectaanname werk te verrichten maar ook het werken op basis van nacalculatie is bespreekbaar.Wellicht extra interessant is de mogelijkheid om voor een combinatie te kiezen van een testcoördinator vanuit Misabi Testmanagement in Nederland (of van één van onze samenwerkingspartners) en een testteam in Suriname. Een combinatie van kostenbesparing en extra grip op uw project.

  Borging kwaliteitDe medewerkers van Misabi in de Surinaamse vestiging hebben allemaal een HBO of Universitaire opleiding. Daarnaast hebben zij een gedegen testopleiding gevolgd en zijn TMAP en/of ISTQB gecertificeerd. Met de reeds opgedane ervaring in het testen en de ICT zijn ze in staat om de diverse testwerkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Ook zijn er voldoende instrumenten, begeleiding en expertise in Suriname en vanuit Nederland aanwezig om een goede kwaliteit te waarborgen. De testcoördinator van Misabi of van één van haar partners kan daarnaast de benodigde ervaring meebrengen ten aanzien van planning, aansturing en projectleiding. Zij hebben allemaal ruime ervaring met het uitvoeren van testprojecten.

  Lees hier meer over de voordelen en bekijk een aantal voorbeelden

  ContactWilt u meer informatie over het uitbesteden van uw testwerkzaamheden of wilt u samen met ons naar een oplossing zoeken voor uw specifieke situatie, neem dan telefonisch contact met ons op of middels het formulier. In een persoonlijk gesprek kunnen we voor uw organisatie bekijken wat de mogelijkheden zijn.
   
 • Testdiensten Nederland

  Voor al uw vragen op het gebied van softwaretesten kunt u terecht bij Misabi Testmanagement. Of het nu gaat om een advies op een bepaald testgebied of om het managen van een compleet testprogramma, Misabi Testmanagement kan uw project of organisatie hierbij ondersteunen. Uniek in Nederland is bovendien, het outsourcen van testactiviteiten naar Suriname

  Lees verder
 • Contact

  Hieronder de belangrijkste contactgegevens, meer informatie waaronder een google map vindt u op de contact pagina

  • Bezoek: Bunschoterstraat 26 | 3828 NN | Hoogland
  • Post: Postbus 2523 | 3800 GB | Amersfoort
  • Telefoon: 033 3011591 | 06 50511611
  • Mail: nederland@misabi.com