• Testdiensten Suriname

  De testmarkt in Suriname is niet dezelfde als in NL. In de eerste plaats zijn de meeste projectbudgetten minder groot, simpel omdat de bedrijven in SU kleiner zijn. Ook testvolwassenheid (Testing Maturity) is over het algemeen minder: volwassenheid van uw testorganisatie is geen beoordeling hoe goed of hoe slecht de organisatie is. Er geldt namelijk niet per definitie dat een hogere testvolwassenheidsscore ook een betere testorganisatie beschrijft. Immers, het is goed mogelijk dat u zich een lager niveau professionaliteit kan veroorloven dan u permanent ‘bezit’. Het is niet noodzakelijk het hoogste niveau professionalisme in vaste dienst te hebben: soms is dat gewoon te duur. Specialisten kunnen worden ingehuurd op projectbasis of voor een bepaalde (vaste) tijd. En wanneer het gaat over de kwaliteit van uw systeem, in ontwikkeling of reeds in productie genomen, wil Misabi in Suriname graag uw partner zijn voor testen en kwaliteitscontrole:

  Acceptatietest voor zowel de ontvanger (eindgebruiker) als voor leverancier (softwarebouwer).
  Gestructureerd en professioneel testen, testscans, (meedenken bij) vaststelling, bepalen en uitzetten van testbeleid, en bij formulering van testspecificaties.

  Misabi werkt met TMap, de Test Management Approach, een populaire testmethodiek die zichzelf in de praktijk al voldoende bewezen heeft; maar andere als ISTQB, zijn ons niet vreemd. Misabi medewerkers hebben allen een HBO niveau en verder zijn ze allmaal TMap-gecertificeerd.

  Ons doel is tevredenheid van de klant; we willen gezien worden als strategische partner gericht
  op verhogen en hoog houden van de kwaliteit van software systemen. Kennis van het testvak en
  klantgericht denken zijn onze sterkste kanten. We bereiken onze doelstellingen door teamwork. We zijn eerlijk en ethisch in al ons bedrijfshandelen en in al onze verhouding, zowel onderling als naar buiten.

  Vernieuwingsdrang is de aanjager voor onze positie en we streven naar continue groei. Naar de klant
  toe brengen we vernieuwende oplossingen omdat wijzelf constant onderzoekend bezig zijn.

  Misabi Suriname voert natuurlijk graag uw testproject(en) uit, maar daarnaast en meer nog proberen
  we een permanent klankbord te zijn voor onze klanten… Uw strategische partner op het gebied van
  testen en kwaliteitscontrole.

  Contact

  Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw testwerkzaamheden of wilt u samen met ons naar een oplossing zoeken voor uw specifieke situatie, neem dan  contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunnen we voor uw organisatie bekijken wat de mogelijkheden zijn. 

   
 • Testdiensten Suriname

  Naast het outsourcen van testactiviteiten van Nederland naar Suriname zijn we er ook om Surinaamse bedrijven te ondersteunen bij het testen van software,.....

  Lees verder
 • Over Misabi Su

  Misabi Testmanagement NV is een ICT-dienstverlener gericht op gestructureerd testen van (software-) systemen in de ruimste zin van het woord......

  Lees verder
  • Bezoek: Kernkampweg 4-6, Paramaribo
  • Post: Postbus 8001, Paramaribo
  • Telefoon +597 442767 / (0)702409
  • Mail: suriname@misabi.com