• Misabi Testmanagement NV is een ICT-dienstverlener gericht op gestructureerd testen van (software-) systemen in de ruimste zin van het woord. Wijzelf zien onze kerntaak als ondersteuning voor anderen, dienstverlenend bij het streven naar maximale proces- en systeemkwaliteit zowel bij de volledige nieuwbouw van een systeem als bij vervanging, uitbreiding of upgrade van bestaande software.

  Misabi Testmanagement NV gevestigd in Suriname is een dochteronderneming van Misabi Testmanagement BV uit Nederland. Het Surinaamse bedrijf bestaat sinds begin 2008. Alle medewerkers hebben een opleidingsniveau HBO of hoger en zijn gecertificeerd in de testmanagementaanpak TMAP Next. Door de band met het moeder­bedrijf in Nederland is er uitwisseling van menskracht en testexpertise naar behoefte. Met tientallen testprofessionals als inzetbare “rugdekking” hebben we de flexi­biliteit om in Suriname kleine tot zeer grote testtrajecten te organiseren, voor te bereiden en uit te voeren.

   
 • Klantgericht, open en vernieuwend

  Ons doel is tevredenheid van de klant; we willen gezien worden als strategische partner gericht
  op verhogen en hoog houden van de kwaliteit van software systemen. Kennis van het testvak en
  klantgericht denken zijn onze sterkste kanten.

  We bereiken onze doel­stellingen door teamwork. We zijn eerlijk en ethisch in ons bedrijfs­han­delen
  en in al onze verhoudingen, zowel onderling als naar buiten.

  Vernieuwingsdrang is de aanjager is voor onze positie en we streven naar continue groei. Naar de klant toe brengen we vernieuwende oplossingen omdat wijzelf constant onderzoekend bezig zijn.

   
 • Testdiensten Suriname

  Naast het outsourcen van testactiviteiten van Nederland naar Suriname zijn we er ook om Surinaamse bedrijven te ondersteunen bij het testen van software,.....

  Lees verder
 • Over Misabi Su

  Misabi Testmanagement NV is een ICT-dienstverlener gericht op gestructureerd testen van (software-) systemen in de ruimste zin van het woord......

  Lees verder
  • Bezoek: Kernkampweg 4-6, Paramaribo
  • Post: Postbus 8001, Paramaribo
  • Telefoon +597 442767 / (0)702409
  • Mail: suriname@misabi.com